Korfbalvereniging DSO Alkmaar

Plezier en serieus sporten, gaat dat wel samen? Bij DSO wel. Wij zijn van mening dat plezier tijdens en na het sporten minstens zo belangrijk is als de prestaties op het veld. Daarom zorgen wij naast professionele trainingen en uitdagende wedstrijden voor enorm veel andere leuke activiteiten. Kom dus ook eens kijken bij DSO! Onze vereniging is de snelst groeiende club in de regio en heeft momenteel ruim 180 leden. DSO is opgericht op 23 april 1968 en speelt competitiewedstrijden op zaterdag.

Volgende thuiswedstrijd

Geen wedstrijden gevonden voor DSO vandaag.

Agenda

  • Geen evenementen gevonden

Zo kan je ons bereiken

Verzoeken voor het verplaatsen van wedstrijden lopen via het wedstrijdsecretariaat. wedstrijdzaken@dso-alkmaar.nl 

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is kleutergym voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar met een knipoog naar korfbal.

kangoeroetjes-trans

Jeugd bij DSO

Korfbal is plezier, vriendschap, teamwork en zelfvertrouwen, waar naast professionele trainingen en wedstrijden ook veel andere leuke activiteiten worden georganiseerd.

 
 

Senioren bij DSO

Bij DSO Alkmaar draait korfbal niet alleen om competitie, maar ook om vriendschap en teamwork, waar leden kunnen genieten van sportieve uitdagingen, nieuwe vriendschappen kunnen opbouwen en successen kunnen delen

Recreanten bij DSO

Voor recreanten is korfbal de ideale manier om fit te blijven en plezier te hebben in een teamsport, met wekelijkse trainingen, deelname aan toernooien gevolgd door een gezellige derde helft, en de mogelijkheid om de sportieve en sociale aspecten te ervaren.

Old Stars

DSO OldStars biedt wandelkorfbal, dit is de ideale manier voor ouderen om fit te blijven, sociaal actief te zijn en te genieten van sportief beweegplezier in goed gezelschap, met een focus op het behouden van conditie, een gezonde levensstijl en het opbouwen van een hecht sociaal netwerk, waarbij een leven lang plezier in korfbal centraal staat.

Wandelkorfbal is korfbal in een aangepaste spelvorm zonder blessuregevaar.

OldStars-Logo_nieuw-300x219