• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 25 september 2021

De Grote Clubactie start weer!

Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens hen zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken, zo ook DSO. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd. De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven, met een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €9.000.000,- voor deelnemende verenigingen! De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging.

Wat houdt dit in voor DSO?

Net als ieder jaar doet DSO graag mee met de Grote Clubactie en zetten wij ons in om veel geld op te halen voor onze club! Hierdoor kunnen we leuke dingen blijven organiseren en de contributie laag houden, waardoor we met z’n allen gezellig en fanatiek op het veld en in de zaal kunnen blijven korfballen. Voor DSO was de opbrengst vorig jaar €547,20. Ten opzichte van andere jaren was de opbrengst behoorlijk lager en om in de buurt van de opbrengsten van vorige jaren te komen is het streven van dit jaar €1000,-. Jullie helpen toch ook mee?

Wat houdt dit in voor de leden?

Op zaterdag 13 september gaat de lotenverkoop van start. Net als voorgaande jaren is er zowel de mogelijkheid om online te (ver)kopen, maar ook via boekjes. Nieuw dit jaar is dat we een avond als team langs de deuren gaan lopen, om zo de opbrengst te vergroten. Daarnaast zijn er dit jaar maar liefst vier(!) prijzen:

  1. Net als voorgaande jaren krijgt degene die de meeste loten verkoopt een prijs. Dit is alleen mogelijk als de loten in jouw boekje staan bijgeschreven of de loten zijn verkocht via Jouw Actiepagina. Iedere verkoper krijgt een eigen actie-pagina van de Grote Clubactie en hierop kunnen zij online loten verkopen – hier ontvangen de leden nog een mail over. Je mag meerdere boekjes vullen, je vraagt gewoon een nieuwe aan de contactpersonen. Diegene met de meest verkochte loten, mag gratis als VIP mee op het Jubileum Kamp van DSO in 2015!!
  2. Nieuw dit jaar is de prijs voor het team met de meest verkochte loten voor DSO. Het team dat de meeste loten verkoopt samen wint de Supriseprijs. Wat de surprise is, is natuurlijk een verrassing. (seniorenteams zijn uitgesloten van deelname)
  3. Omdat DSO staat voor Sport & Fun, willen we iedereen uitnodigen om iets speciaals te bedenken om hun loten aan de man te brengen. Hierbij valt te denken aan een ludieke actie, vreemd outfit, bijzondere verkoopmethode o.i.d., waar de Fun vanaf straalt! Maak een Selfie en zet deze op de DSO Facebook. Ook ouders mogen natuurlijk voor hun kinderen op de DSO Facebook plaatsen. Onder alle inzendingen wordt een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt een prijzenpakket, mede mogelijk gemaakt door Horloge.com. Als sponsor en partner van de Grote Clubactie helpt Horloge.com ook onze club graag om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zij hebben dan ook een prijzenpakket beschikbaar gesteld voor diegene met de leukste selfie.
  4. Wij zouden DSO niet zijn als we niet meegingen met onze tijd. Daarom gebruiken we Social Media om loten te verkopen. Iedere verkoper krijgt een eigen actie-pagina van de Grote Clubactie en hierop kunnen zij online loten verkopen. Dus vrienden uit verre landen, tantes uit Marokko, maar ook gewoon Facebook-vrienden kunnen dan een lot kopen via Jouw actiepagina. Onder alle delers van de Jouw Grote Clubactie-pagina wordt een winnaar gekozen en deze ontvangt een cadeaubon.

Binnenkort krijgen jullie alle informatie en verkoopboekjes van jullie trainer/coaches.

gca logo

03 september 2014 - Frank Wijmans

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!