• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 4 december 2021

DSO D1 kampioen!

Zaterdag trad DSO D1 in de tweede klasse aan tegen Groen Geel D4. Inzet van deze wedstrijd was het kampioenschap. De sterren van DSO begonnen de wedstrijd zenuwachtig, maar het eerste aanvalsvak met Kian, Jelmer, Michele en Manon creëerde heel veel kansen. De zenuwen zaten gedurende het eerste kwart een goede afronding wel in de weg. Desondanks wisten deze toppers 4 doelpunten te scoren, twee van Kian, een van Jelmer en een van Michele. Door een solide verdediging met invaller Lars kon Groen Geel hier niets tegenover zetten (0-4). Het gat was geslagen!

In het tweede kwart speelden de zenuwen in het vak van onze nieuwe aanwinst Zep, die het tweede kwart Lars verving, Souraya, Lisette en Isa parten. Ondanks mooie aanvallen met als hoogtepunt een flitsende doorloopbal van Lisette, konden ze de korf niet vinden. De verdediging had de bus voor de korf geparkeerd, en hield zo de 0. Daarmee gingen we met een gat van vier doelpunten de kleedkamer in.

Tijdens de rust werden de puntjes nog even op de tactische i gezet. Het eerste aanvalsvlak knoopte de aanwijzingen goed in hun oren en gingen de tweede helft flitsend van start met vijf doelpunten van Kian en twee van Michele. De verdediging hield het dicht met wederom een solide spelende Lars. Na de aanvalswissel ging Souraya in het andere vak door met scoren door geweldige steun en beweging van Lisette, Zep en Isa, die alle drie ook scoringskansen hadden. Ze bracht daarmee de eindstand op 0-14.

Het kampioensfeest kon beginnen! Door een geweldige inzet van de club en de ouders was het een echt feest. Monique deelde de grootste korfbalbekers ooit gezien uit aan de kinderen en gaf een geweldige speech. Sandra deelde namens de club fantastische medailles uit en ook de coaches werden in het zonnetje gezet met een bosje bloemen! En of dat nog niet voldoende was: dinsdag trakteerde Monique het team op 100 pannenkoeken. Gelukkig is het donderdag 8 oktober!

09 oktober 2015 - Frank Wijmans

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!