• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 4 december 2021

Informatie Sinterklaas activiteiten

De koude en donkere dagen zijn al een paar weken weer aanwezig, dit betekent dat de sjaals en handschoenen misschien al uit de kast zijn. Ondanks dat betekent het ook dat Sinterklaas er weer aankomt en die kan niet ontbreken bij DSO.

De Jeugd Commissie heeft een bericht gekregen van de Sint met zijn pieten dat ze uiteraard dit jaar ook weer even bij DSO aanwezig zijn. 
De kleine kinderen hebben een uitnodiging gekregen voor zaterdag 21 november om bij DSO een gezellige middag te hebben met De Sint en zijn pieten. Voor deze gezellige middag kunnen de ouders hun zoon en/of dochter aanmelden voor 10 november.
 Ook mogen de kinderen 26 november, na de training hun schoentje zetten bij DSO en dan komt er als een goed gezongen wordt een leuke verrassing in.

Voor de oudere jeugd staat er een gezellige avond gepland op zaterdag 28 november. Het is de bedoeling dat de teams een cadeau kopen voor iemand uit hun team ( van 6,- euro ) met gedicht en er een leuke avond van maken, maar zorg dat je niet met een volle buik aan komt. De avond begint rond 18:00 uur en zal eindigen rond 21:00 uur.

Wij hopen jullie allen 21 november en 28 november te zien.

05 november 2015 - Frank Wijmans
Tags: DSOJeugd

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!