• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 25 september 2021

Seizoensvoorbereiding

De jeugd staat op het punt om te starten met de seizoensvoorbereiding, namelijk op donderdag 21 augustus. Echter is onze selectie voor 1 en 2 al in volle gang! Sinds vrijdag 9 augustus is er een grote groep van 24 spelers gestart, allemaal om een plekje te bemachtigen in het tweede of misschien zelfs het eerste.

De eerste oefenwedstrijden zijn inmiddels al weer achter de rug, namelijk tegen HBC. Voor aankomende woensdag, 20 augustus staan de volgende oefenwedstrijden tegen KZ/Hiltex 4 en 5 op het programma. Heb je tijd en zin, kom vooral kijken om ook weer lekker in dat korfbalsfeertje te komen! De eerste wedstrijd start om 19:30 en de tweede wedstrijd rond 20:45.

Over sfeer gesproken, afgelopen zaterdag had de selectiegroep een teambuildingsdag welke door de nieuwe trainer Rob Gulinck was georganiseerd. Na een bakkie thee of koffie met een lekker gebakje bij de trainer thuis, is de gehele groep op de fiets gesprongen om naar Bergen aan Zee te gaan. Hier moesten de teams (welke eerder al gemaakt waren) door middel van zandsculpturen het begrip samenwerking uitbeeldden. De teams begonnen te wroetten en te spitten in het zand alsof er een jeugdsentiment naar voren kwam, sommige waren helemaal in hun element (Rinze šŸ˜‰ ).

Nadat de groep klaar was op het strand zijn ze de fiets weer opgesprongen om heerlijk te lunchen bij Duinvermaak. Na dit gezellige rustmoment is de groep richting het centrum van Bergen gegaan om uiteindelijk in dezelfde teams als daarvoor te gaan midgetgolfen. Van een rustig golfbaantje was geen sprake meer, er werd hier flink gelachen en geroepen. De groep had het zeker naar zijn zin! Nadat de beste golfer van allen zijn felbegeerde vrijkaart had gewonnen, oh wat was Pim toch blij, maakte de groep zich klaar om terug te gaan naar de Oosterhout om de dag in stijl af te sluiten. Namelijk een heerlijke BBQ, waar niemand minder dan de trainer Rob zijn nieuwe spelersgroep voorzag van heerlijk vlees.

Alles bij elkaar opgeteld, een super gezellige dag!

Hieronder vindt je een kleine impressie van de gehele dag.

19 augustus 2014 - Frank Wijmans

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!