• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 4 december 2021

Terugblik op Koppelschietentoernooi

Het is alweer eventjes geleden en het nieuwe seizoen staat weer voor de deur…toch nog even een terugblik op de geslaagde en super gezellige seizoensafsluiting die we in juni hadden.

Op een wat gure regenachtige dag, stond de seizoensafsluiting op de agenda. Een dag die georganiseerd werd door een aantal vrijwilligers die het seizoen op een waardige manier wilden afsluiten. De plannen? Een toernooi koppelschieten en lekkere BBQ met een feestje erachteraan.

Nadat bekend werd gemaakt dat deze dag op de planning stond stroomden de aanmeldingen voor het toernooi en/of de BBQ al snel binnen. Meteen werd ook duidelijk dat er meer mensen zouden komen opdagen dan er verwacht werd! Met een piek van 103 aanmeldingen was het enthousiasme duidelijk te voelen bij de club. Toch zijn er altijd wat afmeldingen met zulke evenementen, maar met een aantal van zo’n 80-85 mensen was de opkomst nog steeds vele malen groter dan we de laatste jaren hebben gehad met wat voor activiteit dan ook!

Rond 10 uur kwamen de deelnemers voor het toernooi binnendruppelen en konden we, iets later dan gepland, aan het toernooi beginnen. Enthousiast en met veel lol of fanatisme begonnen 30 senioren koppels en 6 jeugdkoppels dan te knallen. Eerst werd er gespeeld in poules, na deze fase zou duidelijk zijn wie er dan door ging naar de winners knock-out fase of de losers knock-out fase. Bij de jeugdpoule zou er na de poulefase meteen een winnaar bekend gemaakt worden. Ondanks de regen en de soms vervelende wind, gingen alle koppels enthousiast aan de bak! Met weinig verrassingen was het aan het einde van de poulefase duidelijk wie er in de winners knock-out fase doorgingen voor de eeuwige roem en de schitterende wisselbeker, en wie er doorgingen in de losers knock-out fase om nog kans te maken op de kleine finale en daarmee misschien toch nog het brons te pakken.

Nadat de stof van alle strijd was gaan liggen was het duidelijk welke koppels er in de finale stonden was het dan uiteindelijk zover…de finale werd gespeeld tussen Jeannette en Walter tegen Jasmijn en Willem. Dit waren toch wel twee koppels die wel bij de favorieten hoorden vanaf het begin. In een spannende strijd die beslist werd met een verschil van 2 doelpunten waren het Jasmijn en Willem die uiteindelijk zegevierden! Het leek er even op dat de druk teveel werd voor Willem, maar hij wist stand te houden en samen met zijn Jasmijn pakten zij toch die wisselbeker.

Een ander koppel wat ook bij de favorieten hoorden was het koppel Annika en Nikita. Maar verrassend genoeg ‘sneuvelden’ zij in de poulefase en kwamen daardoor in de losers knock-out fase terecht. Maar geheel op eigen kracht en doorzettingsvermogen wisten zij die hele knock-out fase te doorstaan en toch beslag te leggen op de 3e plaats. Een mooie prestatie!

Bij de jeugd waren het … die overtuigend gewonnen hadden. Elke pot werd er gewonnen en ze lieten er geen gras over groeien, wat een talenten!

Als afsluiter van deze mooie dag stond er nog een BBQ (verzorgd door Harvey’s BBQ) en een feest met DJ’s (verzorgd door Knallendfeest.nl) op het programma. Mooier had het niet kunnen wezen, het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en de muziek was geweldig. Tot laat werd er gedronken en gedanst, al met al een waardige afsluiter van de dag. En de dag in zijn geheel was een waardige afsluiter van het seizoen.

Hierbij iedereen die aanwezig was, die zijn steentje op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan de organisatie, ontzettend bedankt!! Wij hebben er van genoten als organisatie en we hopen dat jullie dat ook hebben gedaan.

Tot volgend jaar!

Denise, Maudy, Aaron, Pim, Roy en Frank

 

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”true” desc=”true” responsive=”true” display=”all” sort_by=”pic_id” animation_effect=”” album_title=”true” album_id=”2″]

19 augustus 2015 - Frank Wijmans

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!