• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 4 december 2021

Trainer(s) gezocht!

Elk jaar is het weer een puzzel om teams te vormen met de jeugdleden die we hebben. Nu die puzzel redelijk rond is (bekendmaking volgt snel), is er een volgende puzzel bijgekomen, namelijk die van de trainers.

Helaas hebben een aantal trainers aangegeven volgend seizoen niet door te gaan wegens verschillende priv├ę redenen. Dit betekent dat er een aantal plekken open staan bij onze jeugdteams. Daarom zijn we nu op zoek naar (nieuwe) enthousiaste trainers die onze jeugd wil begeleiden bij het beoefenen van hun mooie sport bij onze leuke club.

Iedereen kan hier in aanmerking voor komen, mits je je maar inzet en er plezier uithaalt. Ons trainingsgilde heeft een technisch beleid waar een rode draad in loopt voor de gehele jeugdopleiding, er is oefenstof voor elke jeugdcategorie (zowel op papier, digitaal en zelfs een app!) en er is begeleiding door ervaren mensen. Ook biedt de club de mogelijkheid aan om een trainingsdiploma te halen.

Dus ben je een ouder of vrijwilliger, ben je wel of niet lid van de club, heb je wel of geen korfbalervaring, maar wil je de club en vooral de jeugd toch te hulp schieten? Neem dan contact op met Frank Wijmans om eens te kletsen en te zien of we elkaar kunnen helpen! Je kunt Frank via jgwijmans@gmail.com bereiken of natuurlijk gewoon eens op de club aan de mouw trekken.

26 mei 2016 - Frank Wijmans
Tags: Jeugd

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!