Update Coronavirus

Het kabinet heeft zojuist de maatregelen uitgebreid om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. (Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland )

Alle evenementen waarbij meer dan 100 personen aanwezig zullen zijn, worden afgelast. Bij trainingen en wedstrijden van DSO zijn doorgaans niet meer dan 100 personen aanwezig. Op zich kunnen de trainingen en wedstrijden vooralsnog dus doorgang vinden. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat men zich zorgen maakt. Daarom benadrukken we dat iedereen zich vrij mag voelen om niet aanwezig te zijn bij trainingen en wedstrijden.
Als je niet komt, meld dit dan zo snel mogelijk aan jouw trainer.
Heb je koorts of last van neusverkoudheid, hoesten of keelpijn? Dan is het advies van het RIVM/de Rijksoverheid om thuis te blijven.
Als een training of wedstrijd wordt geannuleerd, is het verzoek aan alle trainers om dit alsjeblieft direct te laten weten aan de contactpersoon voor de jeugd (Silvia) resp. senioren (Sander S) van de Technische Commissie.
Als het KNKV besluit om competitiewedstrijden te annuleren of andere maatregelen te treffen, laten wij dat zo spoedig mogelijk aan de trainers weten, zodat zij hun teams kunnen informeren.
Ga je wel naar een training/wedstrijd? Was dan je handen extra goed met zeep voorafgaand en na afloop van het korfballen.