• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 1 oktober 2022

De sponsorcommissie

DSO is een ambitieuze korfbalvereniging. Sportcomplex Oosterhout is onze thuisbasis. Wij willen verder groeien in ledental en prestatie.  En daar werken wij hard aan. Niet alleen door middel van trainingen en competitiewedstrijden, maar ook door het organiseren van talloze gezellige actitviteiten voor jong en oud. 

DSO is een middelgrote vereniging en bestaat sinds 1963.  Maar DSO is niet de enige vereniging die op sportcomplex Oosterhout is gevestigd. Op die locatie vind je ook diverse andere sportclubs en bedrijven. Ook de gemeente, scholen en hobbyclubs gebruiken onze faciliteiten. Daarnaast wordt ons complex vaak gebruikt voor grote sportevenementen zoals het NK Basketbal, een kickboksgala of de Ronde van Noord-Holland.  Dat betekent dat uw sponsoruiting door vele bezoekers en passanten wordt gezien. En de exposure gaat nog verder, want onze teams spelen wedstrijden in en buiten onze provincie, zodat uw sponsoruiting ook daar zichtbaar kan zijn. 

Naast het zakelijke aspect, geeft sponsoring van een sportvereniging natuurlijk ook blijk van maatschappelijke betrokkenheid. Sportverenigingen vervullen een belangrijke sociale rol, en zij kunnen daar de hulp van het bedrijfsleven goed bij gebruiken. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om sponsor te worden van DSO. Voor elk budget is een passende sponsoruiting!Stuur een e-mail naar: sponsorcommissie@dso-alkmaar.nl. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie in onze kantine.

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!