• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd :

Informatiepagina voor nieuwe leden

Korfbalvereniging Door Sport Ontspanning (DSO) is opgericht op 23 april 1968. DSO is één van de twee korfbalclubs in Alkmaar. Sinds 2004 is DSO gevestigd in sportpark Oosterhout. DSO is een gezellige sportvereniging, waar zowel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie als gezelligheid langs het veld en in de kantine.

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons complex is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen. Veel leden zijn naast hun sportieve inzet ook actief als vrijwilliger bij DSO. Er wordt zeer veel georganiseerd. Bij DSO is altijd wat te doen.

Onlangs ben je lid geworden van DSO of je denkt er over om lid te worden. Op deze pagina tref je de eerste algemene informatie aan om je een beetje wegwijs te maken binnen de club.

We hopen dat je DSO, net als ongeveer 180 andere leden, leert kennen als een open vereniging waar je altijd welkom bent, waar je plezier kunt beleven aan sport en alle andere activiteiten die door DSO-ers worden georganiseerd

En mocht je vragen hebben of ergens mee zitten? Laat het dan gewoon even weten! Korfbal is immers een teamsport.

Andere DSO-ers staan graag voor je klaar!

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning

Rollebol Hugo de Jong

Spar Supermarkt
Slagerij Eeken
Immerse

Oudotronic
Fysiotherapie Hoffman

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!