• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 22 januari 2022

Informatiepagina voor nieuwe leden

Korfbalvereniging Door Sport Ontspanning (DSO) is opgericht op 23 april 1968. DSO is één van de twee korfbalclubs in Alkmaar. Sinds 2004 is DSO is gevestigd in sportpark de Oosterhout. DSO is een sportieve en gezellige vereniging, waar veel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie. Maar er wordt zeker ook aandacht besteed aan ontspanning tijdens nevenactiviteiten.

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons complex is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen. Veel leden zijn naast hun sportieve inzet ook actief als vrijwilliger bij DSO. Er wordt zeer veel georganiseerd. Bij DSO is altijd wat te doen.

Onlangs ben je lid geworden van DSO of je denkt er over om lid te worden. Op deze pagina tref je de eerste algemene informatie aan om je een beetje wegwijs te maken binnen de club. Je kunt dan snel zien waar je terecht kunt met vragen. Deze pagina is ook bedoeld als naslagwerk om later nog eens wat in terug te vinden.

We hopen dat je DSO, net als ongeveer 150 andere leden, leert kennen als een open vereniging waar je altijd welkom bent, waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten en waar je plezier kunt beleven aan sport en aan nevenactiviteiten.

En mocht je vragen hebben of ergens mee zitten? Laat het dan gewoon even weten! Korfbal is immers een teamsport.

Andere DSO-ers staan graag voor je klaar!

 

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!