• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd :

Over DSO

Sport & Fun…!

Fun en serieus sporten, gaat dat wel samen? Bij DSO wel.
Wij zijn van mening dat plezier tijdens en na het sporten minstens zo belangrijk is als de prestaties. Daarom zorgen wij naast professionele trainingen en uitdagende wedstrijden voor enorm veel andere leuke activiteiten.

Kom dus ook eens kijken bij DSO! Een sportieve en gezellige club die bruist van activiteiten voor jong en oud. DSO is de snelst groeiende club in de regio en heeft momenteel ruim 165 leden. DSO is opgericht op 23 april 1968 en speelt haar wedstrijden op zaterdag.

Accomodatie

We beschikken over een prachtige accomodatie, waar de leden het gehele jaar door hun sport kunnen beoefenen. Zowel prestatiegericht als recreatief. ’s Zomers sporten we buiten op ons prachtige kunstgrasveld en in de wintermaanden in onze ‘eigen’ sporthal. Het prachtige Sportcomplex Oosterhout is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vriendschappen beginnen.

Wil je lid worden…?
Print dan het onderstaande formulier uit, vul deze in en stuur het naar ons secretariaat, Marjon Venema, Koggewaard 38, 1824 GL Alkmaar, of kom een keer kijken op dinsdag- of donderdagavond als er wordt getraind.

Aanmeldingsformulier DSO
Contributie DSO

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!