De hoofdtrainer: Edward Beunder.

Over één week begint onze seniorenselectie aan de voorbereiding op het nieuwe korfbalseizoen. Dat doen zij onder leiding van een nieuwe hoofdtrainer: Edward Beunder. Edward stelt zich graag aan jullie voor:

Beste Leden, Ereleden en Ouders van DSO,

Voor degenen die mij nog niet hebben gezien tijdens de kennismaking en/of op het veld bij DSO, zal ik mij nog even voorstellen.
Mijn naam is Edward Beunder, woonachtig in Krommenie samen met mijn vrouw Sara en onze hond Takkie (ja, een tekkel). Ik werk momenteel bij Henry Schein in Almere, een leverancier van medische benodigdheden voor tandartsen en huisartsen, waarbij praktijk management software mijn specialisatie is. 
Al bijna 30 jaar ben ik korfballend bezig en natuurlijk ook druk met de overige randzaken zoals trainen geven, technische commissie, bestuur en het organiseren van pinksterkamp. Ik ben begonnen met korfballen bij K.V. Hoger Op in Krommenie in de P (dat is nu de D). Zelf heb ik nog het genoegen gehad om met 3 vakken te spelen en natuurlijk met rieten manden (ja zo lang is dat alweer geleden). Hoger Op is samen met Kieviten samengegaan in Furore en verhuisd naar Assendelft waar ik afgelopen jaar Senioren 2 begeleid heb.
Aankomend seizoen aan mij de eer om de selectie van DSO trainen te geven en te coachen.
Zoals ik gemerkt heb is DSO een geweldige vereniging en is er een hechte groep mensen die volledige inzet toont voor de vereniging en voor het korfbal in Alkmaar. Over een week gaan wij beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ons doel in de aankomende maanden is om de juiste spelvormen neer te zetten voor het team en bovenin mee te draaien om het kampioenschap.
Ik kijk er erg naar uit om iedereen binnenkort te zien en er samen een mooi seizoen van te maken.

Tot ziens op het veld.
Edward.