De krachttrainer: Dylan Nauta.

Komend seizoen is Dylan onze krachttrainer. Ook hij stelt zichzelf graag aan jullie voor:

Aangenaam! Mijn naam is Dylan, eigenaar van FitmetDylan. Vanaf augustus 2019 ga ik als krachttrainer aan de slag om de DSO-ers topfit te maken! Graag stel ik mij even aan jullie voor. 

Van jongs af aan is sport mijn passie geweest. Op mijn 7e ben ik gaan tennissen en ik was tot mijn 14e niet meer van de tennisbaan af te slaan. In die periode ben ik gescout voor de Noord-Hollandse selectietrainingen en de Nederlandse tennisbond. Uiteindelijk heb ik het niet doorgezet en heb ik de sportschool ontdekt. Het is mij gelukt om van mijn hobby mijn werk te maken. Met ongeveer 8 jaar ervaring heb ik bij diverse sportscholen gewerkt en meerdere sport certificaten behaald. In deze periode heb ik vele mensen met uiteenlopende doelen mogen begeleiden. Van 18 tot 70-plussers, van topsporters, talententeams en mensen meten zonder medische klachten. Na verloop van tijd wilde ik toch iets meer voor mijzelf opbouwen. Zo heb ik in november 2017 mijn eigen sportclub opgericht genaamd FitmetDylan, waar ik ontzettend trots op ben! 

  • Leuke weetjes:
  • Lesgeven geeft mij een ontzettende energieboost. 
  • Voedingsbegeleiding, Personal Trainer, Fitness Instructeur, Coach en Groepslesinstructeur. 
  • Ik geef het liefst buiten les in de natuur. 
  • Ik ben een echte hondenliefhebber. Daarom heb ik er ook twee: een Jack Russell en Mechelse Herder. 
  • In maart 2020 ga ik trouwen met mijn vriendin. 
  • Ik wil ooit een marathon rennen. 
  • Stiekem ben ik geen ochtendmens. 
  • Ik sport 6 keer per week ter ontspanning. 
  • Ik drink mijn koffie zwart en begin daar meestal pas ’s middags mee. 

Wat ga ik bij jullie doen? Als jullie krachttrainer gaan we ons samen richten op het sterker maken van het lichaam en blessurepreventie. De focus zal hierbij liggen op de grote spiergroepen. We focussen ons hierbij op kracht, spierversterking en explosiviteit, zodat jij net dat beetje extra hebt ten opzichte van de tegenstander! Om een optimale prestatie neer te kunnen zetten, is voeding van cruciaal belang. Ook voor voedingsbegeleiding rondom een wedstrijd (of om af te vallen) kun je bij mij terecht. Ik heb een voedingsprogramma ontwikkeld, specifiek gericht op sporters, zodat zij optimaal kunnen presteren. Wil je hier meer over weten? Spreek mij dan even aan tijdens de les dan kan ik je hier alles over vertellen. 

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop jullie ook! 

Groetjes, Dylan Nauta.

FitmetDylan | W: www.fitmetdylan.nl | E: info@fitmetdylan.nl | T: 06 – 29 55 54 13