DSO Stralend op Sportmixmiddag

Onze vereniging schitterde op 30 april tijdens de sportmixmiddag op Sportcomplex Oosterhout. De jeugd van de C en de B-teams toonden hun talenten door leuke clinics te geven aan ongeveer 70 enthousiaste kinderen, die op een speelse manier kennis konden maken met onze vereniging.

Het evenement begon om 10:00 uur en bood een gevarieerd programma met verschillende sporten. Trots om deel uit te maken van deze gelegenheid om de lokale kids kennis te laten maken met de korfbalsport. De toppers van onze jeugdteams zetten zich enthousiast in om de kinderen te inspireren en hen de basis van het korfballen bij te brengen.

Naast DSO Korfbal waren er ook andere verenigingen aanwezig, waaronder Budoclub Hajime Alkmaar, Alkmaarsche Boys, Skatepark STRAAT, en meer. Het was een dag vol plezier en sportiviteit waarbij de kinderen de kans kregen om verschillende sporten uit te proberen en te ontdekken wat het beste bij hen past.

“We zijn ontzettend blij dat we hebben kunnen bijdragen aan deze sportieve middag en dat we zoveel kinderen hebben kunnen laten kennismaken met korfbal,” aldus een van de organisatoren van DSO. “Het was geweldig om te zien hoe enthousiast en leergierig de kinderen waren, en we hopen dat we ze hebben kunnen inspireren om lid te worden van onze vereniging.”