Geslaagde Eerste Editie van de DSO Vossenjacht

Gisterenavond bracht een succesvolle editie van de door DSO georganiseerde vossenjacht wederom een gezellige sfeer naar Park Oosterhout. Met een heerlijke opkomst van gemotiveerde kinderen en enthousiaste ‘vossen’ verkleed als iconische figuren uit verschillende landen, werd het een avond om te onthouden.

Het evenement begon om 19:00 uur in de DSO kantine. De ‘vossen’, die elk een karakter uit een ander land vertegenwoordigden, maakten niet alleen de kinderen enthousiast maar waren zelf ook enthousiast en gingen helemaal op in hun personages. Het was een genot om te zien hoe ze zich volledig inleefden en de sfeer van hun toegewezen land tot leven brachten terwijl ze zich door het park bewogen.

“Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zich vermaakten en tegelijkertijd iets leerden over verschillende culturen”, merkte één van de ouders op. Een andere ouder merkte later op: “Ik wil nog even mijn complimenten uitspreken over de vossenjacht van gisteren. Super goed georganiseerd. Iedereen zat mooi verspreid. Thema was fantastisch en de locatie was ook echt top! Voor de herhaling vatbaar geven de kinderen aan 🤩.”

De organisatoren bedanken iedereen die heeft deelgenomen aan dit onvergetelijke evenement en kijken uit naar toekomstige avonturen vol plezier en verbinding.

Voor meer informatie over toekomstige evenementen georganiseerd door DSO, houd de sociale kanalen en de website in de gaten.

Voor meer informatie over toekomstige evenementen georganiseerd door DSO, houd de sociale kanalen en de website in de gaten.