• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd :

Hervatten trainingen jeugd?

Beste DSO-ers,

Afgelopen dinsdag deelde onze premier mede dat kinderen tot en met 12 jaar vanaf 29 april weer buiten mogen sporten. Dat biedt wellicht mogelijkheden voor onze jeugdleden om de trainingen te hervatten. ⚽️ Het bestuur, de technische commissie, de kantinecommissie en de trainers onderzoeken nu wat de mogelijkheden zijn. Maar voordat we de korfbalpalen weer mogen opzetten, moeten we eerst groen licht ? krijgen van de gemeente.

Alkmaar Sport NV heeft ons gisteren het volgende laten weten:
“Wij ontvangen veel vragen van verenigingen, zij willen weten wanneer zij kunnen starten en onder welke voorwaarden. Wij kunnen u hier niet zo 1, 2, 3 antwoord op geven, daarvoor moeten wij -net als heel Nederland- eerst het volgende proces volgen:
1. Momenteel wordt er door een landelijke werkgroep (met o.a. vertegenwoordigers van VWS en NOC*NSF) gewerkt aan een protocol.
2. Daarnaast moet de noodverordening worden aangepast die op dit moment geldt voor de gemeente Alkmaar.
3. De nieuwe noodverordening zal duidelijkheid geven aan de sportverenigingen; waar en onder welke voorwaarden er gesport mag worden.
4. Op basis van o.a. de noodverordening zal een checklist opgesteld worden waaraan de plannen van verenigingen getoetst worden.
5. De checklist wordt u toegestuurd en is dan terug te vinden op de website van Alkmaar Sport.

Uiteraard hebben deze zaken een hoge prioriteit bij alle partijen. Wij hopen zo snel mogelijk -in samenwerking met de gemeente Alkmaar- meer informatie te kunnen verschaffen over de manier waarop het verenigingsleven op de buitensportaccommodaties voor de jeugd weer opgepakt kan worden.”

We hopen de trainingen snel weer te kunnen hervatten en gaan alvast aan de slag met de voorbereidingen. We houden jullie op de hoogte via Facebook, e-mail en de website en zullen jullie zo spoedig mogelijk nader informeren.

Sportieve groet,
Het bestuur van DSO Alkmaar.

24 april 2020 - Michel Smit
Tags:

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning

Rollebol Hugo de Jong

Spar Supermarkt
Slagerij Eeken
Immerse

Oudotronic
Fysiotherapie Hoffman

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!