• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 30 oktober 2021

Lidmaatschap

Lid worden

Je kunt op elk moment lid worden van DSO. In de meeste gevallen mag je eerst een aantal keren trainen om te kijken of het je bevalt. Je bent dan ‘kandidaat-lid’ en hoeft nog geen contributie te betalen. Na 4 trainingen bepaal je of je lid wordt van DSO. Daarna betaal je contributie voor dat lidmaatschap.

Een lidmaatschap duurt altijd tot het eind van het lopende seizoen (30 juni) en kan niet tussentijds worden opgezegd. Vergeet niet dat je deel uit maakt van een team en je teamleden verwachten van je dat je hen niet midden in een seizoen in de steek laat. Bovendien betaalt DSO voor jou ook contributie aan de korfbalbond (KNKV) en die contributie moet voor een heel jaar vooruit worden betaald.

Indien je toch wilt opzeggen, doe dat dan vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar. Als we niets van je horen, gaan we ervan uit, dat je het volgend seizoen ook nog bij DSO speelt.

Geef wijzigingen in je adres of andere gegevens altijd schriftelijk of via email door aan de secretaris. Deze verzorgt de ledenadministratie.
Als je vragen hebt over je lidmaatschap kun je ook altijd bij de secretaris of penningmeester terecht.

E-mailadres secretaris: secretaris@dso-alkmaar.nl

E-mailadres penningmeester: penningmeester@dso-alkmaar.nl

Overig lid

Je kunt ook ‘overig lid’ worden. Je doet dan niet mee aan de sportactiviteiten, maar kunt wel deelnemen aan alle overige nevenactiviteiten.

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!