• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd :

Wedstrijdkleding en de webshop

 Alle jeugdleden van DSO krijgen een wedstrijdshirt en een rokje of broekje in bruikleen van de vereniging.

Deze worden na elke wedstrijd weer ingeleverd bij de coach zodat deze er voor kan zorgen dat de kleding gewassen wordt. De shirts worden bij toerbeurt gewassen door een (ouder/verzorger) van de spelers. Je kunt dus zo nu en dan de ‘wastas’ meekrijgen.

DSO heeft een kledingfonds opgericht om de kleding indien nodig te vervangen en de nieuwe leden van kleding te voorzien. Hiervoor betaalt ieder spelend lid € 1,- per maand.

De seniorenleden van DSO krijgen van de club een wedstrijdshirt in bruikleen. Zij moeten dus zelf een rokje of broekje aanschaffen.

De wedstrijdkleding mag je alleen dragen tijdens wedstrijden, toernooien en andere evenementen die DSO organiseert of waar onze vereniging aan deelneemt.

De uitgifte en inname van kleding wordt verzorgd door de Materiaalcommissie.

De online webshop is bereikbaar via dso-alkmaar.mkhbusiness.nl. Daar kun je artikelen uit de kledinglijn van DSO kopen, zoals inschietshirts, trainingspakken en sporttassen.

Op het kunstgrasveld raden we aan om met specifieke kunstgrasschoenen te spelen. Dit zijn schoenen met kleine nopjes. Je hebt dan een veel betere grip op het veld dan met gymschoenen of schoenen met noppen (voetbalschoenen met schroefnoppen zijn niet toegestaan). Vooral als het veld nat is zijn gymschoenen ronduit gevaarlijk.

In de zaal wordt gespeeld met zaalschoenen. Hoge basketbalschoenen of de door Asics ontwikkelde korfbalschoen worden hierbij het meest gebruikt. Houd er rekening mee dat het in veel sporthallen verboden is om op schoenen met zwarte zolen te spelen.

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning

Rollebol Hugo de Jong

Spar Supermarkt
Slagerij Eeken
Immerse

Oudotronic
Fysiotherapie Hoffman

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!