Marjon-Venema Steller: Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester reikt lintje uit aan trouwe vrijwilligster van korfbalvereniging DSO.Marjon-Venema Steller Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De Algemene Ledenvergadering kende dit jaar een bijzonder begin. Tot grote verrassing van Marjon, liepen plots haar gezin en de burgemeester met haar gevolg de kantine van Sportcomplex Oosterhout binnen. Nadat ze van de schrik was bekomen, richtte burgemeester Anja Schouten het woord tot haar.

De burgemeester roemde haar jarenlange inzet voor de sport, voor de jeugd en het verenigingsleven van onze stad. Niet onverdiend werd Marjon de belangrijkste organisatorische pijler van de club genoemd, en haar lange staat van dienst werd vanavond beloond met een lintje.

Schouten: ‘Niet alleen ik maar de hele gemeente is u dank verschuldigd. Ik spreek vanavond niet alleen namens de stad maar ook namens de Koning. En het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd om u te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. ‘U behoort nu tot een heel select gezelschap, en bent misschien wel één van de jongste met deze Koninklijke onderscheiding.’

De burgemeester wenste DSO een fijne ledenvergadering en een succesvol jaar toe.