• Adres
  • Contact
Volgende wedstrijd : zaterdag 25 september 2021

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Je kunt op elk moment lid worden van DSO. In de meeste gevallen zul je eerst een paar keer mee trainen om te kijken of je het leuk vindt. Na 4 trainingen bepaal je of je lid wordt, daarna betaal je contributie voor je lidmaatschap. Heb je vragen over trainingen/wedstrijden/teams dan kun je terecht bij : secretaris@dso-alkmaar.nl

Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het lopende seizoen en kan niet tussentijds worden opgezegd. Vergeet niet, dat je deel uitmaakt van een team en je teamleden verwachten van je, dat je hen niet midden in een seizoen in de steek laat. Bovendien betaalt DSO voor jou ook contributie aan de korfbalbond en die contributie moet voor en heel jaar vooruit worden betaald.

Contributie
Via de volgende link kunt u de actuele contributiebedragen inzien.
Bij automatische maandbetaling dient u het maandbedrag + bedrag kledingfonds op te tellen. De bondsbijdrage zal aan het begin van het seizoen (september) worden geind door onze penningmeester. Vanaf 5 jaar mag je wedstrijden gaan spelen, let op: de pupillencontributie is dan van toepassing.
Voor vragen over de contributie kunt u mailen naar: penningmeester@dso-alkmaar.nl

Wil je opzeggen?
Liever niet, maar wil je toch opzeggen, doe dat dan liefst 8 weken voor het einde van het lopende verenigingsjaar (verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni). Dit in verband met de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen. Als we niets van je horen, gaan we ervan uit, dat je komend seizoen ook nog bij DSO lid blijft. Indien je niet voor 1 mei opzegt, blijft de contributie voor het komende jaar aan DSO verschuldigd, zie ook de statuten artikel 6: einde van het lidmaatschap.

De statuten en het huishoudelijke reglement van DSO zijn op te vragen bij onze secretaris: secretaris@dso-alkmaar.nl

Wil je de contributiebedragen inzien, kijk dan hier Contributie DSO.
Of wil je lid worden? Gebruik dan het volgende formulier! Aanmeldingsformulier DSO

Wil je lid worden? Wacht niet langer, meld je aan en kom mee spelen!

Word Lid!

Sponsoren van DSO Alkmaar

De Koning
Rollebol
Bijlescontact

Oudotronic
Spar Supermarkt
Fysiotherapie Hoffman

Immerse
Hugo de Jong
De Jongh

Wilt u sponsor worden van DSO Alkmaar? Klik hier voor meer informatie!